Om Fjelladelen

Fjelladelen holder til i fjellbygda Røyrvik nordøst i Trøndelag, like ved Børgefjell.  Her eier og driver vi to gårder med mange muligheter for friluftsliv i alle de «fem» årstidene. Vårvinteren, den femte årstid, er en av de fineste tiden i året.

Hvordan finner du oss?

Med bil:

Stallvika ligger 4 km øst for Skorovatn/Skorovas. Sving av fra E6 ved Grøndalselva og inn på FV 764, videre fra Skorovatn/Skorovas inn på Fv 7026 mot Røyrvik.

Vallervatnet finner du 3 km fra riksgrensen til Sverige ved Stora Blåsjøn. Sving av fra E6 ved Brekkvasselv eller Namsskogan og inn på FV 773 mot Røyrvik. Passer Røyrvik sentrum og fortsett mot Riksgrensen. Vallervatn er skiltet fra Jomakrysset på FV 7024.

Med tog:

Togruta finner du på entur.no.

Skal du til Stallvika er stoppestedet Lassemoen, og for Vallervatnet er det Namsskogan.

For komme fra togstasjon til oss, kan du bruke fleksibel transport som bestilles hos atb.no.

Med buss:

Bussrutene finner du på atb.no.

Her finner du også informasjon om fleksibel transport, da kan du få drosje helt fram til døra.

 

Ta kontakt med oss, om du lurer på noe!

Tabernaklet

Finnkruhaugveien 25, Skorovatn

Stallvika

Stallvikveien, 2213 Skorovatn

Vallervatnet

Hudningsdalsveien 2104 Limingen 

Vallerbu

Hudningsdalsveien, 2095 Limingen

Vi er en familie som bor i fjellet og nyter dagene med de opplevelser fjellet kan gi oss. Vi føler oss privilegert som kan få disse opplevelsene nært oss hele året. Vi finnes både på Facebook og instagram under Fjelladelen. Her legger vi ut bilder av det vi holder på med eller hva som skjer i området.

Morten er oppvokst ved Vallervand gård og lærte seg tidlig om naturens goder i nærområdet. Han er godt fjellvant både vinter og sommer, og har hatt Børgefjell som sin lekekasse siden han var liten gutt. Fiske, jakt og andre friluftslivsaktiviteter var en viktig del av dagliglivet. Morten tok over gården i 1997.

Tanja er oppvokst på Lyshaug gård. Hun bestemte seg tidlig for å ta over gården og tok utdanningsvalg i ungdommen som gjorde det mulig. Vi har drevet gården med resten av familien siden 2010. Fram til 2022 har det vært sauehold på gården.

Martin er eldstemann i søskenflokken. Han er glad i friluftsliv og spesielt jakt og fiske. Han har i noen år drevet vedproduksjon for salg. I ukedagene har han tilholdssted i Grong, hvor han går videregående skole i Naturbruk. Han og søskenbarnet har vært mye på tur oppgjennom årene og de er på instagram med @naturgutta. 

Elfrida elsker å fiske og blir gjerne med på jakt, både småvilt- og elgjakt. Hun planlegger vedhogsten sammen med Morten. Hun er ikke redd for å ta i et tak på gården og er under opplæring på traktorkjøring og motorsag. 

Sigrid liker seg godt på jakt og fisker gjerne på isen. Hun trives veldig godt ute i naturen og er glad i fotografere. Hun tar mange blinkskudd i naturen.

Velkommen til vårt fantastiske sted ved Børgefjell Nasjonalpark, der fjellet og dens unike livsstil er vår lidenskap.

Kontaktinformasjon

Tanja Staldvik Wallervand

Tlf: 456 17 587

Morten Staldvik Wallervand

Tlf: 928 33 702

Stallvikveien 2213, 7893 Skorovatn
post@fjelladelen.no

Følg oss på Facebook